Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för VetZoo.

Även människans bästa vänner djuren behöver också mat och det finns inget som är smidigare än att beställa hem ditt djurs foder direkt till dörren istället för att kånka på tunga säckar varje månad. Samtidigt du beställer foder så varför inte passa på att köpa belöningsgodis, tuggben eller utrustning till både dig själv och hunden?

Vetzoo har kvalitetsfoder till häst, hund, katt, fågel, gnagare, kanin, fisk och reptil.

Förutom veterinärfoder och andra foder hittar du kosttillskott och annat du kan tänkas behöva till ditt husdjur.

Med över 5000 produkter är vi ganska säkra på att du hittar vad söker utan att behöva ta dig till din fysiska djuraffär.

När du beställer dina varor får du även kostnadsfri veterinärrådgivning som du kan använda både innan köp och efter ditt köp, dessa veterinären svarar inom 48 timmar för att du ska få all den hjälp du behöver för ett bättre och tryggare val till ditt djur.

När du handlar från vetzoo kan du göra det vart du än befinner dig i Sverige, dina varor levereras fram till dörren och tar vanligtvis 1-3 arbetsdagar, är det så att du bor längre ut på landsbygden kan du räkna med att det tag någon till några dagar extra för din leverans att komma fram.

När det kommer till frakten är det fraktfritt när du har handlat över 500 kr. Kommer du inte upp i den summan får du lägga till 69 kr för frakten av din varor. Förövrigt erbjuder vetzoo alltid 30 dagars öppet köp.

Har du återkommande foderköp varje månad varför inte testa på VetZoos smidiga prenumerationstjänst där du klickar i hur ofta du vill ha foder till ditt djur hemkört eller varför inte starta en prenumeration på kattsand och fodertillskott som du vet går åt och alltid måste inhandlas på nytt. Starta en prenumeration utan bindningstid och om du av någon anledning måste pausa är det lätt gjort.

Lämna ett svar