Mathem.se snyggt & användarvänligt

Mathem har många plus i kanten och guld stjärnor. Hemsidan är snygg, stilren, lätt använd och här finner man inspiration.

Det är inte första gången mathem får pris, redan 2010 fick dem sitt första pris för bästa matbutik på nätet och dem fortsätter leverera kvalitet och har kammat hem många fler priser där efter.

Idag hittat har mathem flera samarbeten och en tydlig roll kring hållbarhet och ekologisk satsning.

På hemsidan finner du även Clas Ohlsons sortiment så att din vardag kan bli ännu enklare, massa smarta grejer, heminredning, husgeråd, kontor, verktyg, servetter, ljus, kläder, saker till barnen och husdjuren, hälsa och träning, ja allt som kan underlätta för dig och ditt hem.

Mathem.se företagsleveranser

Samarbetet med Clas Ohlson har öppnat upp för smidigare leveranser och här hittar du allt till kontoret.

Här hittar du färdiga företagspaket och det är enkelt att byta ut eller ta bort varor ur det färdigpackade paketet, här har mathem verkligen tänkt till för att göra kontorsmiljön mer effektiv med mindre problem och en roligare arbetsmiljö som förhoppningsvis gör tillvaron till det där lilla extra.

Exempel på paket att välja bland:

Kontorspaketet (lilla&stora)

Mathems klassiska fikapaket (lilla&stora)

Mathems AW-paket (lilla&stora)

Mathems kaffepaket

Fixarpaketet

Organiserapaketet

Mathems frukostpaket (lilla&stora)

Stödpaketet (lilla&stora)

Mathems dryckespaket (lilla&stora)

Mathems nyttiga fikapaket (lilla&stora)

Säkra kontorspaketet

Clean eating frukospaket (lilla&stora)

Är Mathem.se bra att handla på? Här kommer vårt betyg.

Har funkar det minsann, enkelt att registrera sig och de ber inte om onödiga uppgifter. Det är bekvämt att titta runt i butiken samtidigt som det känns behagligt. Mathem.se får absolut högsta betyg av mig vad gäller webbsida, användarvänlighet och enkelhet. Mat butiken har även vunnit det Vita Hjärtat, ett riktigt fint pris som delas ut till bland annat näringsidkare som gör bra, enkla och goda saker utan att vara giriga.
Vill du gå till Mathem.se och titta själv? Klicka här >>

mathem

Utbudet på Mathem.se

Det finns bokstavligt talat 10 000 – tals varor att välja bland. Vare sig man är vegetarian, ekologiskt bestämd eller back to basics inriktad går det att hitta bra produkter här.

Tre sätt att handla mat…

  1. Handla direkt från sortimentet precis som i en vanlig affär. Välj varor från avdelningarna, sök i sökfältet eller handla direkt genom att skriva fritext.
  2. Gör det riktigt enkelt för dig och abonnera på färdiga veckomenyer med nya rätter varje vecka. Eller så gör du egna inköpslistor som du kan spara och använda inför varje inköp.
  3. Bland recepten hittar du tips för både vardag och fest. Välj antalet portioner så beräknas rätt mängd varor. Klicka sedan på “Lägg i varukorgen” så är du bara några ögonblick från att ha recept + alla ingredienser på väg hem till din dörr.

Betyg och omdöme för Mathem.se

5 chilifrukter av 5 möjliga för bra priser, bästa butiken som slår allt i användarvänlighet – snabb leverans!

Det blir utan tvekan högsta betyg för Mathem. Grattis!

2 Kommentarer
  1. 🙂

Lämna ett svar