På ICA Borås hemsida är det dött och oordning, här används en konstig lösning som skiljer sig ifrån de andra ICA butikerna. Rörigt!

Vi rekommenderar starkt att välja den enklare matbutiken på nätet som kan sin sak – MatHem.se >>

Frågor om ICA Borås

Här hittar du de vanligaste frågorna som har kommit in till oss och våra svar. Hittar du inte det du söker här är du välkommen att skicka ett mejl med din fråga till oss.

Hur blir jag kund?

Tryck på knappen ”Bli Kund” och fyll i den informationen som begärs. En kreditkontroll görs medan du väntar och inom några sekunder får du ett besked. Sedan väljer du ett användarnamn och lösenord. Nu är du klar för att handla!

Vart levererar ni?

Vi levererar i hela Borås.

När måste beställning lämnas?

För leverans på förmiddagen (innan kl 12.00), vill vi ha din beställning innan kl 17.00 dagen före. För leverans på eftermiddagen (innan kl 17.00) behöver vi din beställning senast kl 08.00 samma dag.

Vad kostar det?

Vi debiterar en leveransavgift på 90 kronor vid beställning. Hämtning av tomglas utan lämnad beställning debiteras med 150 kronor.

Hur betalar jag?

Vi fakturerar ditt företag för de inköp du gör hos oss. Vi skickar en samlingsfaktura 1 gång /månad. Betalningstid är 30 dagar och det tillkommer en faktureringsavgift av 25 kronor.